Deze maand in de spotlight:

Echte sfeermakers!

Nu de dagen korter en kouder worden, zetten we wat sfeermakers voor je in de spotlight. Zoals de gordijnen van Artelux en Kobe, de rolgordijnen en multishades van NL Label, welke slim te bedienen zijn met Bliss Motorisation, en de horizontale jaloezi...
Lees meer
Artelux en Kobe gordijnen

Artelux en Kobe gordijnen

Wat ons betreft is een huis niet af zonder gordijnen, het zijn echte sfeermakers. Gordijnen zorgen voor extra privacy en het gevoel van geborgenheid. Bovendien creëer je met gordijnen een optimale warmte-isolatie. De gordijnen van Artelux en Kobe kernmerken zich door de elegante, rijke en sfeervolle gordijnstoffen. Winterwarme gordijnen, voor een fijn herfst- en winterinterieur.

Bliss Motorisation

Bliss Motorisation

Met Bliss Motorisation bedien je jouw NL Label zonwering slim en eenvoudig met je smartphone of een afstandsbediening. Zonder hub, wifi of ingewikkelde installatie, wel zo handig. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. 
 

  • De motor en accu ingebouwd in de zonwering
  • Eenvoudig te koppelen en de bedienen met een gratis app
  • Scènes en timers in te stellen
  • Draadloze Bluetooth aansturing
Luxaflex® horizontale jaloezieën

Luxaflex® horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn de klassieker op het gebied van sfeervolle raamdecoratie en bieden uitstekende lichtregulatie én privacy. De collectie Luxaflex® horizontale jaloezieën biedt modieuze kleuren, rijke texturen en exclusieve dessins, waarmee je elk raam geheel naar eigen stijl een metamorfose kunt geven. Onze horizontale jaloezieën worden op maat gemaakt, zijn verkrijgbaar verschillende houttinten en diverse kleuren aluminium én met diverse bedieningsmogelijkheden.

Kom langs in de winkel om samen de vele mogelijkheden te bekijken.

Artelux of Kobe gordijnen 5e meter kado

Wat ons betreft is een huis niet af zonder gordijnen, het zijn echte sfeermakers. De gordijnen van Artelux en Kobe kernmerken zich door de elegante, rijke en sfeervolle gordijnstoffen. Ontvang nu de 5e meter kado!

4e Luxaflex® Horizontale Jaloezie kado

Horizontale jaloezieën zijn de klassieker op het gebied van sfeervolle raamdecoratie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houttinten, kleuren aluminium én met diverse bedieningsmogelijkheden. Ontvang nu de 4e kado!

4e NL Label rolgordijn of multishade kado

Of je nu de slaapkamer wilt verduisteren, inkijk wilt tegengaan of extra sfeer wilt creëren: rolgordijnen en multishades zijn geschikt voor iedere ruimte. We maken ze speciaal voor jou op maat. Ontvang nu de 4e kado!

Persoonlijk interieuradvies op maat

Personal information
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid